Είσοδος

Μία νέα ανοικτή πλατφόρμα καινοτομίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ελληνικές ΜμΕ

Tags: Ε.Ε. , Επιχειρηματικότητα , Τεχνολογία

Τη δυνατότητα χρήσης της ανοικτής πλατφόρμας καινοτομίας ideaXlab στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου OPENiSME (Open Platform for Innovative SMEs), έχουν οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Στόχος της πλατφόρμας ideaXlab είναι να ενώσει τις ευρωπαϊκές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες και ερευνητές από ένα ευρύ φάσμα τομέων, τόσο για την παροχή συμβουλών όσο και για συνεργασία σε επίλυση τεχνικών θεμάτων καινοτομίας.
Η πρωτοβουλία OPENiSME απευθύνεται σε εκείνες τις δυναμικές και φιλόδοξες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να απευθυνθούν σε εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες και ερευνητές για να εξελίξουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα.
Υπεύθυνος φορέας για τη βελτιστοποίηση της πλατφόρμας στην Ελλάδα είναι η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, και προσφέρει στις ελληνικές επιχειρήσεις να δοκιμάσουν πιλοτικά τις εφαρμογές που παρέχει η πλατφόρμα και καταγράφοντας πιθανές βελτιώσεις.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2103313690.
http://www.e-typos.com/
Share to Linkedin 
e learning

 

Είσοδος στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης
'Ονομα χρήστη
Κωδικός
 
new seminar Μοιραστείτε τις επιστημονικές, τεχνικές και επαγγελματικές σας γνώσεις
με συναδέλφους σας μέσω του ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ
links