Είσοδος

Επενδύσεις αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα ζητεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ο Χρ. Σπίρτζης

Tags: Επιχειρηματικότητα , Κοινωνία , Τεχνολογία

Επενδύσεις αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα ζήτησε από τους επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Γλαύκος Περσιάνης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής και ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας Γιώργος Στεφανόπουλος.
Ο αναπληρωτής υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρθηκε στην ανάγκη λήψης κοινών πρωτοβουλιών, οι οποίες θα ανακουφίσουν τους πολίτες κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης περιόδου οικονομικής κρίσης και θα δώσουν ευκαιρίες εργασίας.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των εταιρειών τόνισαν στον υπουργό ότι θα συνεχίσουν τις επενδύσεις στον κλάδο, ωστόσο αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση τους, ζητώντας την άρση γραφειοκρατικών εμποδίων που αποτελούν ανασχετικό παράγοντα γι’ αυτές.
Τέλος, υπενθύμισαν ότι ακόμα και εν μέσω κρίσης, μόνο για το 2014 ο κλάδος επένδυσε για υποδομές 309 εκατομμύρια ευρώ και επιπλέον 381 εκατομμύρια για την απόκτηση αδειών χρήσης φάσματος.
http://www.naftemporiki.gr/
Share to Linkedin 
e learning

 

Είσοδος στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης
'Ονομα χρήστη
Κωδικός
 
new seminar Μοιραστείτε τις επιστημονικές, τεχνικές και επαγγελματικές σας γνώσεις
με συναδέλφους σας μέσω του ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ
links