Είσοδος

Προγράμματα

Δώδεκα προγράμματα για 104.000 ανέργους

Υποστήριξη δικαιούχων στο πλαίσιο υλοποίησης έργων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020

Στο πλαίσιο υποστήριξης των δικαιούχων της προγραμματικής περιόδου 2014-2020, η Ομάδα της ΜΟΔ Υποστήριξης Δικαιούχων σε Νησιωτικές & Απομακρυσμένες Περιοχές, μετά από αίτημα της Ειδικής Υπηρεσίας Θεσμικής Υποστήριξης, εκπόνησε ένα ηλεκτρονικό εργαλείο για την υποβοήθηση της επίβλεψης μελετών τεχνικών έργων.

ΟΑΕΔ: Σχετικά με το πρόγραμμα voucher 7.000 ανέργων πτυχιούχων

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 7.000 ανέργους πτυχιούχους Πανεπιστημίων/ΤΕΙ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Παιδείας

Αγώνας δρόμου για να μη χαθούν οι πόροι του ΕΣΠΑ

Στην επανεκκίνηση του ΕΣΠΑ, προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια πόρων την κρίσιμη περίοδο ολοκλήρωσης του προγράμματος εστιάζει τις προσπάθειές του το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. Ο υπουργός μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, συνοδευόμενος από δύο γενικούς γραμματείς, ενώ παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια για την εκταμίευση περίπου 580 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Εκταμίευση πόρων του ΕΣΠΑ για έργα

Μέτρα για τη βελτίωση της άμεσης ρευστότητας στην Ελλάδα ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση επενδύσεων από την προγραμματική περίοδο 2007-2013 και τη νέα περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2010, που έχουν παγώσει λόγω της κατάστασης, δημοσιοποίησε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έως τις 20/7/2015 η υποβολή αιτήσεων για το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για την απασχόληση 2.417 ανέργων σε επιβλέποντες φορείς

Εως τις 20 Ιουλίου 2015 (12.00 μ.μ.), θα διαρκέσει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για την απασχόληση 2.417 ανέργων σε επιβλέποντες φορείς σε όλη τη χώρα.  Το πρόγραμμα παρουσιάζεται στο espa.gr εδώ ενώ οι αιτήσεις υποβάλλονται στον ΟΑΕΔ μέσω της σελίδας του προγράμματος εδώ.
Share to Linkedin 
e learning

 

Είσοδος στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης
'Ονομα χρήστη
Κωδικός
 
new seminar Μοιραστείτε τις επιστημονικές, τεχνικές και επαγγελματικές σας γνώσεις
με συναδέλφους σας μέσω του ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ
links