Είσοδος

ΑποθηκευμέναΕκτύπωση

Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Έναρξη:
3. Μαΐου 2017
Λήξη:
12. Μαΐου 2017
Κωδικός:
ΚΑΤ57
Επισκέψεις:
5367
Αγαπημένο:
8 Αποθήκευση
Κόστος Μέλη TEE:
150.00 EUR ()
Κόστος Μη μέλη TEE:
150.00 EUR ()
Κόστος Εταιρείες:
250.00 EUR ()
Τοποθεσία:
ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ
Εισηγητής:
ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ

Περιγραφή

Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών


Διάρκεια: 20 ώρες

 

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, αρχικά θα αναλυθούν οι διατάξεις του νόμου Ν.3843/2010 που αφορούν στην ταυτότητα του κτηρίου και στη συνέχεια του νόμου 4030/2010 στο οποίο περιγράφεται και όλη η διαδικασία τρόπου έκδοσης οικοδομικής άδειας. Παράλληλα θα γίνει αναφορά στο άρθρο 4 του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού στο οποίο αναφέρεται για ποιες εργασίες απαιτείται άδεια δόμησης για ποιες έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας και για ποιες 48η ενημέρωση.
Στη συνέχεια θα αναλυθεί η υπουργική απόφαση που αφορά τον ηλεκτρονικό τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών ενώ παράλληλα θα αρχίσει η πρακτική επεξήγηση για το πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα. Ακολούθως θα δοθούν πρακτικά παραδείγματα όλων των περιπτώσεων κατάθεσης μιας αίτησης ηλεκτρονικά με αντιπαράθεση τις ενέργειες των ΥΔΟΜ σε κάθε κίνηση. Στο τέλος θα σταθούμε στη διαδικασία συμπλήρωσης και της ταυτότητας του κτηρίου μετά την έκδοση της άδειας και μέχρι την ολοκλήρωση και του έργου.

 

Περίοδος υλοποίησης: 3, 5, 8, 10 και 12 Μαϊου (17:00-21:00)

 

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Εγγραφή σεμιναρίου: Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Αν έχετε κωδικό πρόσβασης παρακαλώ συνδεθείτε.
Αν δεν έχετε κωδικό πρόσβασης παρακαλώ πατήστε εδώ επιλέγοντας τον κωδικό που επιθυμείτε..

Κατηγορία

Η κατάθεση των χρημάτων για τα συμβατικά σεμινάρια γίνεται μετά από την τελική σύσταση του τμήματος και ΜΟΝΟ αφού έχετε λάβει προσωπική ενημέρωση από το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ. (Το pdf ΔΕΝ αποτελεί προσωπική ενημέρωση, αλλά αυτόματη ειδοποίηση). Για τα σεμινάρια με τηλεκπαίδευση ο κωδικός πρόσβασης αποστέλλεται μόνο εφόσον καταβληθεί το κόστος συμμετοχής.
Share to Linkedin