Είσοδος

ΑποθηκευμέναΕκτύπωση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Έναρξη:
24. Απριλίου 2017
Λήξη:
28. Απριλίου 2017
Κωδικός:
ΚΑΤ66
Επισκέψεις:
1719
Αγαπημένο:
1 Αποθήκευση
Κόστος Μέλη TEE:
150.00 EUR ανά αίτηση ()
Κόστος Μη μέλη TEE:
150.00 EUR ανά αίτηση ()
Κόστος Εταιρείες:
280.00 EUR ανά αίτηση ()
Τοποθεσία:
ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Εισηγητής:
ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ

Περιγραφή

Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών


Διάρκεια: 20 ώρες

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, αρχικά θα αναλυθούν οι διατάξεις του νόμου Ν.3843/2010 που αφορούν στην ταυτότητα του κτηρίου και στη συνέχεια του νόμου 4030/2010 στο οποίο περιγράφεται και όλη η διαδικασία τρόπου έκδοσης οικοδομικής άδειας. Παράλληλα θα γίνει αναφορά στο άρθρο 4 του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού στο οποίο αναφέρεται για ποιες εργασίες απαιτείται άδεια δόμησης για ποιες έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας και για ποιες 48η ενημέρωση.
Στη συνέχεια θα αναλυθεί η υπουργική απόφαση που αφορά τον ηλεκτρονικό τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών ενώ παράλληλα θα αρχίσει η πρακτική επεξήγηση για το πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο σύστημα. Ακολούθως θα δοθούν πρακτικά παραδείγματα όλων των περιπτώσεων κατάθεσης μιας αίτησης ηλεκτρονικά με αντιπαράθεση τις ενέργειες των ΥΔΟΜ σε κάθε κίνηση. Στο τέλος θα σταθούμε στη διαδικασία συμπλήρωσης και της ταυτότητας του κτηρίου μετά την έκδοση της άδειας και μέχρι την ολοκλήρωση και του έργου.

Εγγραφή σεμιναρίου: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλεκτρονική Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Το σεμινάριο ξεκίνησε. Δε γίνονται εγγραφές.

Κατηγορία

Η κατάθεση των χρημάτων για τα συμβατικά σεμινάρια γίνεται μετά από την τελική σύσταση του τμήματος και ΜΟΝΟ αφού έχετε λάβει προσωπική ενημέρωση από το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ. (Το pdf ΔΕΝ αποτελεί προσωπική ενημέρωση, αλλά αυτόματη ειδοποίηση). Για τα σεμινάρια με τηλεκπαίδευση ο κωδικός πρόσβασης αποστέλλεται μόνο εφόσον καταβληθεί το κόστος συμμετοχής.
Share to Linkedin