Είσοδος
Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/iekemte/public_html/templates/IEKEM/html/com_k2/register2/item.php on line 268
Τρόποι πληρωμής
Φορολογικά στοιχεία
Εαν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για την επιχείρησή σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στα πεδία που ακολουθούν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης βάσει των προσωπικών σας στοιχείων, συμπληρώστε το ΑΦΜ και την ΔΟΥ στην οποία ανήκετε.

Όροι Χρήσης:
Η χρήση του προσωπικού σας λογαριασμού (login, password) είναι αυστηρώς προσωπική και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η μεταβίβασή του σε τρίτο άτομο, ούτε η χρησιμοποίησή του από άτομο άσχετο με τον εγγεγραμμένο στο σεμινάριο. Όλες οι προσβάσεις των χρηστών παρακολουθούνται συνεχώς (log files) για λόγους ασφαλείας, και αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση, ο χρήστης διαγράφεται αυτομάτως από το σύστημα και αποβάλλεται από την συνέχεια του σεμιναρίου.

Η χρήση του κωδικού εγγραφής του μαθήματος (Key) είναι αυστηρώς προσωπική για τον κάθε χρήστη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ του σε τρίτο άτομο μη εγεγγραμένο. Οποιαδήποτε είσοδος ατόμου που δεν έχει εγγραφεί στο μάθημα χρησιμοποιώντας το κλειδί, αυτομάτως σημαίνει ότι ο κωδικός εγγραφής υποκλάπηκε ή διαδόθηκε από τον χρήστη, οπότε ο κωδικός εγγραφής θα αλλάξει αμέσως και οι παράνομοι χρήστες θα αποβληθούν από την συνέχεια του σεμιναρίου.

Από την στιγμή της καταβολής των διδάκτρων, τα χρήματα ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, εκτός της περίπτωσης πλήρους αναβολής των μαθημάτων, με ευθύνη του ΙΕΚΕΜ. Οποιοσδήποτε χρήστης αδυνατεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο λόγω ΣΟΒΑΡΟΥ κωλύματος ενώ έχει καταβάλλει τα δίδακτρα, δύναται μέσω επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του προγράμματος να μεταφερθεί σε επόμενη περίοδο διδασκαλίας, έτσι ώστε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.


Για να αποστείλετε την αίτησή σας θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης, να τσεκάρετε το check-box που ακολουθεί και να πατήσετε το κουμπί "Πληρωμή". Τσεκάροντας το check-box βεβαιώνετε ότι:

Επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που επιλέξατε
Αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης
Τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι αληθή


Για να συνομιλήσετε μαζί μας χωρίς χρέωση
άμεσα, πατήστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια μας:

τηλ: 210 3003536
Email: iekemtee@dga.gr